Site Overlay

State Bank of Countryside

Client – State Bank of Countryside
Location – Countryside, IL

Project Summary:

This project consisted of a large addition and renovation that more than tripled the Bank’s building and site. The work consisted of new offices, board room, break room, elevators, multipurpose meeting and conference area, future tenant space, mechanical and electrical rooms, and covered drive thru lanes. Milord worked with the owner and architect from the early design stage to accommodate the required phasing plan and intricate connections to the existing building. Critical areas of work included erecting a large connecting link over the top of the operating drive thru lanes; a new four-story elevator shaft from the existing lower level through the operational ground level and a roof that linked the new addition; and multiple phased site work to accommodate continuous operations while installing all new parking and retaining walls.